Stacks Image 88
Stacks Image 97
Stacks Image 95
Vakantiehuis Domaine les Ziettes is een landhuis midden in een uitgestrekt natuurgebied nabij Saint-Omer in het Noord-Franse departement Nord-Pas-de-Calais. De woning is voorzien voor 14 personen + 3 baby’s. Het natuurgebied Le Marais Audomarois wordt doorsneden door kanalen waarop gevaren mag worden met kleine motorbootjes, roeiboten en kano’s. Saint-Omer is een gezellig stadje waar je allerlei winkels, restaurants en terrasjes vindt.

De mooie zandstranden van de Opaalkust van Oye-Plage en Gravelines zijn ook verrassend dichtbij. De krijtrotsen van Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez alsook mondaine badplaatsen als Boulogne-sur-Mer en Le Tourguet Paris Plage liggen op minder dan een uur rijden. Het natuurgebied rondom Domaine les Ziettes is heerlijk om te fietsen of te wandelen. Voor de meesten zal het domein zelf al avontuur en afwisseling genoeg bieden. Rondom het huis ligt een zalige deels omheinde tuin met speeltoestellen en een zonneterras. Daaraan grenst de vijver met een koppel zwanen.

Wat grotere kinderen kunnen zich compleet uitleven door in de bomen te klimmen, op ontdekkingstocht te gaan naar de boomhut in het bos of zomaar rond te struinen op het wilde gedeelte van het domein. Voor de avonduren kun je lekker relaxen in de sauna of een glaasje drinken aan de toog van het privécafeetje. Kortom vakantiehuis Domaine Les Ziettes is een huis om op slag verliefd op te worden.

© 2014 | Domaine Les Ziettes | Hommelhove | Happyhome | Belvilla | Like us on Facebook | Made by PixelDrop

Stacks Image 49